TeamMember

Bukur Tamás

elemző
Közgazdász doktorandusz, Budapesti Corvinus Egyetem

Bukur Tamás a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen szerzett alapszakos diplomát, majd a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdasági elemző mesterszakán végzett. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskolájának Közgazdaságtudományi Programján PhD hallgató. Érdeklődési területét elsősorban a piacszerkezetek empirikus és elméleti témakörei alkotják. A Corvinuson mikroökonómiát és empirikus piacszerkezeteket oktat.

insights

Versenyügyek

Az Infrapont tapasztalt versenypolitikai és közgazdasági szakértőként vesz részt versenyfelügyeleti bírósági eljárásokban vagy előzetes belső kockázatfelmérésekben, versenyjogi értékeléseket megalapozó és támogató elemzéseket készít.

stream

Hírközlés

Az Infrapont a piaci liberalizáció kezdetétől meghatározó szakértőként dolgozik együtt a szabályozó hatósággal és a piaci szereplőkkel az elektronikus hírközlési szektor szabályozásának fejlesztésén és alakításán.

electric_bolt

Energia

Az Infrapont közgazdasági és szabályozási szakértelmével támogatja az energia szektor piaci és szabályozási szereplőit a technológiai, piaci és szabályozási oldalról induló közgazdasági és szabályozási kérdések és feladatok megoldásában.

mail

Posta

A piaci körülmények változása és a fokozatos piacnyitás folyamatos üzleti és szabályozási kihívásokat támaszt a postai szolgáltatások területén.

balance

Peres és kártérítési ügyek

Az Infrapont speciális tapasztalattal rendelkezik verseny eljárásban megállapított jogsértésre alapozott és más peres kártérítési igények értékelésében.