Image

Rólunk

Az Infrapont 1998 óta működik szabályozási és versenyügyek, komplex üzleti, stratégiai és peres eljárások közgazdasági tanácsadó specialistájaként. Szakértői csapatunk jelentős szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a hírközlési és energiapiacok korszerű szabályozása, fúziók és jogsértéses versenyügyek, a piacelemzés, üzleti modellezés és szabályozási hatásvizsgálatok területén.

Rólunk bővebben

Szolgáltatások

insights

Versenyügyek

Az Infrapont tapasztalt versenypolitikai és közgazdasági szakértőként vesz részt versenyfelügyeleti bírósági eljárásokban vagy előzetes belső kockázatfelmérésekben, versenyjogi értékeléseket megalapozó és támogató elemzéseket készít.

stream

Hírközlés

Az Infrapont a piaci liberalizáció kezdetétől meghatározó szakértőként dolgozik együtt a szabályozó hatósággal és a piaci szereplőkkel az elektronikus hírközlési szektor szabályozásának fejlesztésén és alakításán.

electric_bolt

Energia

Az Infrapont közgazdasági és szabályozási szakértelmével támogatja az energia szektor piaci és szabályozási szereplőit a technológiai, piaci és szabályozási oldalról induló közgazdasági és szabályozási kérdések és feladatok megoldásában.

mail

Posta

A piaci körülmények változása és a fokozatos piacnyitás folyamatos üzleti és szabályozási kihívásokat támaszt a postai szolgáltatások területén.

balance

Peres és kártérítési ügyek

Az Infrapont speciális tapasztalattal rendelkezik verseny eljárásban megállapított jogsértésre alapozott és más peres kártérítési igények értékelésében.

line-shape
line-shape